fbpx

Prețuri

Îți punem la dispoziție un sistem de pricing scalabil, adaptat dimensiunii afacerii tale. Costurile de e-fulfillment includ un preț fix și o serie de costuri variabile în funcție de numărul de comenzi procesate sau de cantitatea de produse depozitate de către noi.  

Procesare
Comandă

1.2€

/comandă*

Depozitare


10€

m3/lună

+ 0,2 euro/SKU/lună**

Misiunea noastră este să îți ușurăm munca și să creăm o legătură între magazinul tău și clienți.

Calculează prețul

Poți calcula ușor prețurile cu doar câteva click-uri pentru a-ți personaliza oferta. Calculul este valabil pentru comenzi de până în 3kg.

Trage cursoarele stânga-dreapta

Depozitare

SKU / lună
m3 / lună

Procesare Comenzi

Comenzi / lună
Bucati / Comandă
Retururi / lună

Total

€ / lună

Următoarele date sunt preluate cu scopul de a putea lua legătura cu tine. Vezi datele.*Pretul este reprezentant pentru comenzi ce conțin până în 5 obiecte și cântăresc până în 3 kg. Peste 5 obiecte și 3 kg se adaugă 0,1 €/obiect numărat (produs, ambalaj) și 0.1 €/kg suplimentar, dar nu mai mult de 20€/obiect.

**Prețul include și asigurarea mărfurilor depozitate.

**SKU reprezintă codul unic al produsului, așdar numărul de SKU-uri determină volumul sortimentului, nu cantitățile efective aflate în depozit. Calculul numărului mediu de paleți lunar se va face determinând media aritmetică a numărului de paleți zilnic care se află în depozit la ora 9:00 pentru o lună de zile. Calculul numărului mediu de SKU-uri lunare se va face determinând media aritmetică a numărului de SKU-uri zilnice care se află în depozit la ora 9:00 pentru o lună de zile.

Formula pentru calculul prețului chiriei pentru o lună cu 30 de zile arată astfel: (m3 ziua 1 + m3 ziua 2 + … + m3 ziua 30) / 30 * 10 euro + (nr SKU ziua 1 + nr SKU ziua 2 + … + nr SKU ziua 30) / 30 * 0,2 euro.

Extra info


Prezentele tarife sunt fără TVA, iar facturile vor fi emise în lei, având în vedere cursul BNR din data emiterii facturii. Facturile vor fi emise în ultima zi a lunii, pentru luna respectivă.

Folia cu bule pentru protecție este taxată cu 0,2 euro / ml (lungime 1m, lățime 0,2 m).

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe frisbo.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.