Prețuri

Îți punem la dispoziție un sistem de pricing scalabil, adaptat dimensiunii afacerii tale. Costurile de e-fulfillment includ un preț fix și o serie de costuri variabile în funcție de numărul de comenzi procesate sau de cantitatea de produse depozitate de către noi.  

Procesare
Comandă

1€

/colet*

Depozitare


5€

palet/lună

+ 0,2 euro/SKU/lună**

Misiunea noastră este să îți ușurăm munca și să creăm o legătură între magazinul tău și clienți.

Calculator prețuri

Îți punem la dispoziție un sistem de pricing scalabil, adaptat dimensiunii afacerii tale.

Ne conectăm cu clienții tăi și cu nevoile lor, dar de asemenea oferim suport 100% pentru afacerea ta.

Poți calcula ușor prețurile cu doar câteva click-uri pentru a-ți personaliza oferta.

Depozitare

SKU / lună
Paleti / lună

Procesare Comenzi

Comenzi / lună
Bucati / Comandă
Retururi / lună

Serviciu Suplimentar:

Call Center (1euro/comandă)

Total

€ / lună

Următoarele date sunt preluate cu scopul de a putea lua legătura cu tine. Vezi datele.*Pretul este reprezentant pentru colete ce conțin până în 10 obiecte și cântăresc până în 3 kg. Peste 10 obiecte și 3 kg se adaugă 0,1 €/obiect numărat (produs, ambalaj) și 0.1 €/kg suplimentar, dar nu mai mult de 20€/obiect.

**Prețul include și asigurarea mărfurilor depozitate.

**SKU reprezintă codul unic al produsului, așdar numărul de SKU-uri determină volumul sortimentului, nu cantitățile efective aflate în depozit. Calculul numărului mediu de paleți lunar se va face determinând media aritmetică a numărului de paleți zilnic care se află în depozit la ora 9:00 pentru o lună de zile. Calculul numărului mediu de SKU-uri lunare se va face determinând media aritmetică a numărului de SKU-uri zilnice care se află în depozit la ora 9:00 pentru o lună de zile.

Formula pentru calculul prețului chiriei pentru o lună cu 30 de zile arată astfel: (nr paleți ziua 1 + nr paleți ziua 2 + … + nr paleți ziua 30) / 30 * 5 euro + (nr SKU ziua 1 + nr SKU ziua 2 + … + nr SKU ziua 30) / 30 * 0,2 euro.

Extra info


Prezentele tarife sunt fără TVA, iar facturile vor fi emise în lei, având în vedere cursul BNR din data emiterii facturii. Facturile vor fi emise în ultima zi a lunii, pentru luna respectivă.

Pretul include toate operatiunile, bubble wrap-ul, folia si scotch-ul.

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe frisbo.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.
Top