fbpx

Universul Frisbo Fulfillers

Integrează-te în Universul Frisbo Fulfillers și obți valoare adăugată și optimizare a spațiului tău de depozitare neocupat. Modelul de afaceri Frisbo constă în crearea de rețele de fulfillment atât din România, cât și din Europa, pentru a construi o comunitate de operatori cu o arie largă de servicii logistice.

Beneficii:

   
  • Noi aducem clienții pentru spațiul tău liber de depozitare și ne ocupăm de procesarea comenzilor lor, facturare și AWB, iar tu de depozitare și pick & pack.
 
  • Faci parte dintr-o comunitate de fulfilleri, operatori și parteneri cu servicii logistice complexe (comisionare vamală, transport etc.)
 
  • Parteneriatul cu Frisbo se desfășoară în model shared economy
 
  • Obți maximă eficientizare a spațiului de stocare neocupat
 
  • Ai acces la un sistem de lucru centralizat și la clienți din multiple canale de vânzări: marketplace, magazine online, B2B, B2C
 
  • Te integrezi ușor prin open API cu aplicația Frisbo și primiești comenzile direct în WMS / sistem de procesare personalizat
 
Următoarele date sunt preluate cu scopul de a putea lua legătura cu tine. Vezi datele.

Contact

Lasă-ne datele tale de contact și detalii despre spațiul tău de stocare și intră în universul Frisbo.

Următoarele date sunt preluate cu scopul de a putea lua legătura cu tine. Vezi datele.

Depozite

Frisbo Warehouse
Frisbo Warehouse

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe frisbo.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.